EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2017)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 03, número 04, ano 2018.