EDITORIAL - Padovan, Caio; Freitas Pinto, Weiny César; Theisen Simanke, Richard; Verardi Bocca, Francisco (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2021)
Editorial do volume 06, número especial, ano 2021, da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul.