EDITORIAL - Pereira de Melo, Ricardo (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2024)
Editorial da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 08, número 15, ano 2023.