EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA, (Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da UFMS, 2016)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 01, número 01, ano 2016.