EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA, (Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da UFMS, 2020)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 05, número 09, ano 2020.