EDITORIAL - Pereira de Melo, Ricardo (Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da UFMS, 2021)
Editorial do volume 06, número 11, ano 2021, da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul.