EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2020)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 05, número Especial, ano 2020.