EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2021)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 06, número 11, ano 2021.