EXPEDIENTE - ELEUTHERÍA (Eleuthería - Revista do Mestrado Profissional em Filosofia da UFMS, 2022)
Expediente da Eleuthería - Revista do Curso de Filosofia da Universidade Federal de Mato Grosso do Sul, volume 07, número 12, ano 2022.